Hva sier våre samarbeidspartnere?

«Vi har jobbet tett med Barnas Musikkteater og er mektig imponert over kvaliteten de leverer. Fantastiske Sonia opptrer enten selv, eller hun hyrer inn flotte kunstnere. Barna koser seg glugg, og det samme gjør de voksne. Fantastisk!»
– Belinda Jakobsen, Itent Media

«Barnas Musikkteater have produced highly professional performances at Norsk Taiji Senter over many years now. The talented performers have been delighting hundreds of kindergarten children with song, music, circus and dance. Welcome back we are looking forward to the next season with great anticipation.»
– Pamela Hiley, Norsk Taiji Senter

«Jeg har vært på turnè med Barnas Musikkteater til barnehager i Norge med min forestilling Balansekunstneren Gulli. Jeg er veldig glad for samarbeidet. De er seriøse og tar godt vare på meg som artist. Det har vært spennende og hyggelig å spille for barna, og jeg gleder meg til nye turnèer med Barnas Musikkteater.»
– Gulnigar Naman, Balansekunstner

«Barnas Musikkteater er et fantastisk og viktig initiativ. Jeg har vært tilstede på flere forestillinger som fotograf, og opplevd at de fleste barna reagerer med stor glede og undring. Barnas Musikkteater har vært en fantastisk samarbeidspartner de siste årene og jeg ønsker at hvert eneste barn i landet få oppleve mange forestillinger i framtiden!»
– Hielke Gerriste, Fotograf