Medlemskap 2018 – 2019

Barnas Musikkteater tilbyr et gunstig medlemskap til barnehagene for barnehageåret 2018 – 2019

Medlemskapet består av konserter og forestillinger til barnehagen, online programmet «Sang og musikk i barnehagen» med video- og lydfiler til de voksne, og forskningsbasert faglig informasjon om barns kreative utvikling.

 

PROGRAM

  • Forestilling på besøk i barnehagen: Da Gulli reiste med virvelvinden med Gulli Naman
  • Forestilling på besøk i barnehagen: Mannen med den levende kofferten med Diego Belda
  • Online programmet Sang og musikk i barnehagen, med videofilmer og lydfiler.
  • Forskningsbasert faglig oppdatering om barns kreative utvikling, i form av artikler og intervjuer
  • Kurs: Sang og musikk i barnehagen. 1 gratis kursplass til hver medlemsbarnehage, rabatterte plasser til øvrige deltagere.


Utsolgt! 

Påmelding til medlemskap for barnehageåret 2019-2020 åpner 1. mars 2019

Da Gulli reiste med virvelvinden

med Gulli Naman

Gulli er balanse-akrobat på høyt nivå fra Ürümqi, en autonom stat i Kina, og har spesialsydd denne forestillingen for Barnas Musikkteater.

Gulli Naman kommer fra Urumqi-regionen i Nord-Kina, og er trenet i klassisk kinesisk akrobatikk. Det innebærer 4 timer daglig trening fra 5-års alder, opp mot 10 timer daglig trening i tenårene, og er integrert i skolegangen.

Hun er mester i stearinlys balanse og dans med rockeringer.

Forestillingen bygger på en fortelling om Gulli som ble tatt av virvelvinden i Urumqi og ført til Norge. Beskyttet av rockeringene kunne hun reise gjennom luften uten å bli skadet eller falle ned, og fly som en sky gjennom luften.

LES MER

Mannen med den levende kofferten

Forestilling med Diego Belda

Sjongleringskunstneren Diego Belda spiller høstens forestilling ”Mannen med den levende kofferten” til medlems-barnehagene i Barnas Musikkteater.

Elementer fra sjonglering, akrobatikk, dans, meditasjon, teater, objekt-manipulasjon, balansering og klovning brukes i en salig blanding som vil framkalle stunder med spenning, latter, undring og stillhet.

Under forestillingen får barna oppleve en koffert som lever sitt eget liv, imponerende sjonglerings-triks og en magisk kule. 

Barna blir engasjert med inn i forestillingen og må hjelpe til for at den magiske kulen skal bli levende og flyte i luften helt av seg selv.

 

LES MER

Sang og musikk i barnehagen

– er et pedagogisk musikkprogram for de voksne i barnehagen, som hjelper dem til tilretteleggelse av sangstunden med barna.

Programmet inneholder videofilmer med instruksjon hvor man kan øve selv, og lydfiler som kan brukes direkte i sangstunden som en støtte for pedagogen og barna.

LES MER

Stemmens muligheter

– et kurs for voksne som arbeider med barn

Vi tilbyr stemmetrening og -lek som en mulighet til flere nyanser i kommunikasjonen mellom voksne og barn, og som inspirasjon til sangstunden i barnehage.

God kommunikasjon handler om et samspill mellom giver og mottager, enten det foregår fra en til en eller fra en til mange.

Tonefallet i en voksens stemme kan være helt avgjørende for hvordan barnet responderer på situasjonen.

På dette kurset tilbys enkle øvelser man kan bruke både som hjemmetrening og i lek med barn. Du får en basal gjennomgang av teknisk stemmearbeid og god pusteteknikk. I tillegg gjennomgås en del av stemmens uttrykksmuligheter, med individuell hjelp for de som ønsker dette.

LES MER

Utsolgt! 

Påmelding til medlemskap for barnehageåret 2019-2020 åpner 1. mars 2019